PDA

View Full Version : Caney and the Dam


Giantfish
01-17-2007, 11:01 PM
What is with the Caney, I hear no fishermen is this true! inform me .

doghaircaddis
01-18-2007, 12:11 AM
too much generation = no fishermen

thats all i can figure

DryFly1
01-18-2007, 12:56 AM
Giantfish,

Caney is being drawn down to winter lake level and all this rain isn't helping. *Was there several weeks back before all this generaton started and had a great day. *Fished 'big and ugly" w/ my 5wt in the hopes of landing some monsters but only managed some smaller rainbows. *Had a huge brown roll over my clouser just as it hit the water but he decided it was not worth his effort. *Great day on the water,probably C&R 25. *Looking forward to getting back there.
*A few pics- DryFly1


http://i147.photobucket.com/albums/r318/aopimed/IMG_4939-1.jpg
http://i147.photobucket.com/albums/r318/aopimed/IMG_4945.jpg
http://i147.photobucket.com/albums/r318/aopimed/IMG_4940-1.jpg
http://i147.photobucket.com/albums/r318/aopimed/IMG_4943.jpg

Grumpy
01-18-2007, 08:23 AM
boat= fishing with the lack of wade fisherman 8-)

Grumpy

Mike_Anderson
01-18-2007, 08:43 AM
The generation has been 24-7 lately but like Grumpy says, if you can get a boat in it's fishing pretty good. We've been doing well fishing streamers on sink tips 100 to 250 grain. Fish them a little slower then summer. Alot of fish are hitting the fly dead drifted behind the boat.

Hydropsyche
01-18-2007, 09:42 AM
Giantfish

When they arent running water and ther weather is nice there can be a lot of wade fishermen down there. Up until about two or three weeks ago I was going down there a lot and catching some fish on black bh wooly's.

Jswitow
01-18-2007, 09:43 AM
Are there places to stop and wade if you take a canoe?

Mike_Anderson
01-18-2007, 09:58 AM
There are a few places but you'll be pretty limited and the fishing might not be so good on the few places you find. I canít rule out a good day wading under generation, but your better off and safer fishing from a boat.

Byron Begley
01-18-2007, 11:43 AM
Mike,

I don't know how to do it but you can put a www box next to the PM box on your posts. Hugh Hartsell and Randy Ratliff have it figured out. You can go to the Help button and you should probably figure it out.

Byron