Home Register Today's Posts Members User CP Calendar FAQ

Go Back   Little River Outfitters Forum > Fly Fishing Board > Website and Message Board

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-25-2013, 10:09 PM
ChemEAngler's Avatar
ChemEAngler ChemEAngler is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Knoxville
Posts: 1,145
Default Technical Issues w/ User Interface

Hey, I am curious if anybody else is having any problems with the user interface buttons when posting or replying to a thread. I can add text in the text box (otherwise you wouldn't be seeing this), but none of the buttons in the bar above the text box work. Additionally, I have my user CP set to WYSIWYG, which has always worked when replying. Now, if I try to move down to a second or third paragraph, all my text gets lumped together as if I don't know how to pause for a thought... Can anybody offer some help?
__________________
Travis

My Blog --> http://tnfishingfanatic.blogspot.com/

My Photo Site --> http://knxtravis80.zenfolio.com/

Email ChemEAngler
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2013, 07:12 AM
MadisonBoats's Avatar
MadisonBoats MadisonBoats is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Norris, TN
Posts: 1,920
Lightbulb

Travis,
No problems for me. That sounds like a classical browser hijack.

I would download Hijack This and Run it - http://sourceforge.net/projects/hjt/.

Check any of the items that it finds that look odd and do not relate to a relevent program.

Also; cwshredder is another great program - http://download.cnet.com/CWShredder/...-10301587.html

I hope these help...
__________________
“Every human has four endowments- self awareness, conscience, independent will, & creative imagination.
These give us the ultimate human freedom... The
power
to choose, to respond, to change.”


Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2013, 09:14 AM
Byron Begley Byron Begley is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Townsend, Tennessee
Posts: 1,376
Default

Hey Travis,

Everything seems to be working for me. I tried the URL insert and a smiley face.

Byron
__________________
Byron@LittleRiverOutfitters.com
Reply With Quote
  #4  
Old 10-12-2013, 09:58 PM
ChemEAngler's Avatar
ChemEAngler ChemEAngler is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Knoxville
Posts: 1,145
Default

Hey Byron,

I think Shawn was onto something. I switched from Firefox to Chrome, and everything works fine now.
__________________
Travis

My Blog --> http://tnfishingfanatic.blogspot.com/

My Photo Site --> http://knxtravis80.zenfolio.com/

Email ChemEAngler
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 10:13 PM.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.