Home Register Today's Posts Members User CP Calendar FAQ

Go Back   Little River Outfitters Forum > Fly Fishing Board > Website and Message Board

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-23-2007, 07:51 PM
buckeyetrouter's Avatar
buckeyetrouter buckeyetrouter is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Lima, Ohio
Posts: 622
Default refresh

I am constantly having to hit refresh to get any new posts and sometimes they show and sometimes they don't.....could there be something in my settings or are others having this issue.....it is at the point that I haven't been using the board as much because it is frustrating........

buckeyetrouter
__________________
Heaven seems a little closer .........on a Smoky Mountain stream.......
Jeremiah 29:13
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2007, 09:56 PM
Paula Begley's Avatar
Paula Begley Paula Begley is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2006
Location: Townsend, Tennessee
Posts: 1,034
Default

buckeyetrouter

It may have something to do with the time I have set for automatic refreshing of new posts...I will look into it and see how it is set.

Paula
Reply With Quote
  #3  
Old 02-25-2007, 01:45 PM
Byron Begley Byron Begley is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Townsend, Tennessee
Posts: 1,343
Default

Buckeye,

This sounds like a cache problem or maybe cookies. I had the same problem on the old board if I used Safari. It had to do with the settings. With Firefox I have no problems. The cache stores your old pages for quicker review but they are not updated. You can probably fix this in your Browser's Preferences. Just an idea.

Byron
Reply With Quote
  #4  
Old 02-26-2007, 10:44 AM
Paula Begley's Avatar
Paula Begley Paula Begley is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2006
Location: Townsend, Tennessee
Posts: 1,034
Default

buckeye

The automatic refresh is set at one hour. This is a default setting in vbullentin. They do not recommend shortening that for boards with a lot of activity, as it becomes resource intensive.

I do get instant refreshes using my refresh button, so if you are using your refresh button and not getting new posts, it may be as Byron suggested and is a setting in your browser.

Hope this helps?

Paula
Reply With Quote
  #5  
Old 02-26-2007, 03:39 PM
buckeyetrouter's Avatar
buckeyetrouter buckeyetrouter is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Lima, Ohio
Posts: 622
Default

thanks for checking Paula.....I still have to refresh before I go into each thread so it mus be in my browser....I'll have to try and figure that out...


appreciate the help
buckeye
__________________
Heaven seems a little closer .........on a Smoky Mountain stream.......
Jeremiah 29:13
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 08:38 AM.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.